fredag 5. september 2014

Da var det min tur

Endelig fant jeg også ut at jeg skulle prøve å ha en liten slektsblogg.
Jeg kan ikke love at jeg kommer til å være flink til å legge ut innlegg regelmessig, for jeg driver med ganske mange andre ting - men jeg skal iallefall prøve.

Jeg holder for tiden på med studier og politikk i tillegg til slektsforskningen. Det kommer jeg ikke til å snakke mye om her på bloggen. Jeg kommer derimot til å snakke mye om forskjellige aspekter i slektsforskningen.
Når det gjelder slektsforskningen så holder jeg for tiden på med flere ting.

Det jeg driver med for tiden er blant annet:

 • DIS-Re
  Jeg er leder i den veldig lokale avdelingen av DIS-Vestfold / DIS-Norge, slekt og data. Vi har møter den andre torsdagen i måneden klokken 18.00-21.00 på Cafe Lykke på Brårsenteret ca. 1 kilometer fra Revetal. Klokken 19.30 hver gang er det et lite foredrag om et slektstema. Mer informasjon om møter i DIS-Vestfold og DIS-Re finner du på hjemmesidene til DIS-Vestfold
 • DIS-Vestfold
  For DIS-Vestfold holder jeg nybegynnerkurs i slektsforskning. I september og oktober blir det et nytt kurs over tre kvelder. Informasjon og informasjon om hvordan du melder deg på finner du her.
 • Slektsforskerdagen
  På slektsforskerdagen lørdag 25. oktober skal jeg holde et foredrag om eidsvollsmennene fra Vestfold i tillegg til å hjelpe de som kommer innom på Tønsberg og Nøtterøy bibliotek.
  Hvis du tror du er i slekt med en eidsvollsmann kan du lese mer om deres etterkommere på www.eidsvollsmenn.no
 • Norske Gardsbruk Vestfold
  Jeg hjelper for tiden Svein Knut Granum i Forlaget SK Granum med å redigere og finpusse informasjonen i bøkene for Vestfold - i første omgang særlig Våle, Ramnes, Sem og Andebu.
  Det er mange som har ventet lenge på bøkene så jeg håper at mitt bidrag gjør at den første boka kan bli utgitt i løpet av vinteren.
 • Egen slekt
  Innimellom prøver jeg også å jobbe litt med egen slekt. Målet er å få snakket med de gjenlevende søsknene til mine besteforeldre for å få mest mulig opplysninger fra dem. Det gjelder bare å finne tid til det.

1 kommentar: